Σάββατο 25 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις

Σήμερα, Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας καλεί σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Θόλος), στο Αμφιθέατρο «Κορδάτος». Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στα ρωσικά τραγούδια της Οκτωβριανής Επανάστασης.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Καρύστου καλεί σε εκδήλωση στο Γιοκάλειο Ιδρυμα, με ομιλητή τον Μάκη Μακρή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας και Γραμματέα της ΤΕ Εύβοιας. Θα ακολουθήσει μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα από συγκρότημα της ΚΝΕ με τίτλο «Οταν νικάνε οι εργάτες».

-- Στις 7 μ.μ. οι ΤΟ Λάρισας της ΚΝΕ οργανώνουν εκδήλωση στον Μύλο του Παππά, με ομιλητή τον Αρη Ευαγγελίδη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Ξάνθης καλεί σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Γενισέας, με θέμα «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στη Σοβιετική Ενωση». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στη Λάρισα, οι ΚΟ Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας και οι ΟΒ ΣΕΥΠ και ΑΕΙ της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στην ισόγεια αίθουσα του Μύλου, με προβολή βίντεο και ομιλία - συζήτηση με την Λέτα Μεθωνιού, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Οκτωβριανή Επανάσταση το εργατικό κράτος και τα επιτεύγματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ