Τρίτη 30 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο ΛΑΟΣ τώρα ο Μίχος

Στο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη προσχώρησε από χτες ο βουλευτής Νίκος Μίχος, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Θυμίζουμε ότι ο Ν. Μίχος στις 26 Σεπτέμβρη του 2017 είχε ανεξαρτητοποιηθεί από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, για να προσχωρήσει λίγες μέρες μετά, στις 2 Νοέμβρη 2017, στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση» (ο οποίος παλιότερα είχε πολιτευτεί με το ΛΑΟΣ) και στη συνέχεια να αποχωρήσει και από εκεί.

Η μεταπήδηση Μίχου από τη ΧΑ στο ΛΑΟΣ αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο στις διεργασίες που «τρέχουν» στον ακροδεξιό χώρο, σε μια περίοδο που φαίνεται ότι κυοφορούνται εξελίξεις στο εσωτερικό του.

Ο Ν. Μίχος είχε αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, καταγγέλλοντας την ηγεσία της ανάμεσα σε άλλα ότι έδωσε βήμα σε «καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής» και ότι ο ίδιος δεν θέλει να έχει θέση στο «συνονθύλευμα» που παίρνει τη θέση της ΧΑ «που αγάπησε»! Στους λόγους της αποχώρησής του είχε προσθέσει την επιλογή από τον Ν. Μιχαλολιάκο ενός πρώην αστυνομικού διευθυντή ως υποψήφιου για την Εύβοια, ο οποίος τους είχε βάλει χειροπέδες το 2014 επειδή «έκαναν δράσεις», ενώ έκανε λόγο και για είσοδο στη ΧΑ ατόμων που έκαναν παράνομες ελληνοποιήσεις κ.ο.κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ