Τρίτη 12 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, εκθέσεις, προβολές βίντεο και δεκάδες ακόμα πρωτοβουλίες των Οργανώσεων του ΚΚΕ εντάσσονται στις «100 εκδηλώσεις σε 100 πόλεις» για τα 100χρονα του ΚΚΕ, που είναι σε εξέλιξη, μεταφέροντας παντού το μήνυμα της ισχυροποίησης του Κόμματος σε κάθε χώρο δουλειάς, κλάδο και συνοικία.

Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

Το Σάββατο 16 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Η ΤΕ Σάμου καλεί σε εκδήλωση στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αιολίς», στο Βαθύ, με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για σύγχρονες συγκοινωνίες στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 17 Ιούνη, στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Φαρκαδόνας καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο, με θέμα «Η προσφορά του ΚΚΕ στους αγροτικούς και λαϊκούς αγώνες της περιοχής μας - Η πρόταση του ΚΚΕ σήμερα». Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Μετά την ομιλία θα γίνει προβολή ταινίας, ενώ στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων σε μνημεία στις τοποθεσίες Βρυκολάκια και Πετρομαγούλα.

Την Τετάρτη 20 Ιούνη, η ΚΟ ΕΒΕ Πειραιά διοργανώνει στις 7 μ.μ., στη Μουσική Σκηνή «Kremlino» (Καραΐσκου 119), εκδήλωση με τίτλο «Η πρόταση του ΚΚΕ για τους αυτοαπασχολούμενους και την Κοινωνική Συμμαχία». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Αιδηψού - Ιστιαίας - Αρτεμισίου καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στα Λουτρά Αιδηψού, με θέμα «Τουρισμός: Προνόμιο των λίγων ή δικαίωμα του λαού;». Θα μιλήσει ο Θέμος Βασιλείου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ