Σάββατο 20 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Συνέλευση αύριο για νέους αγώνες

Κάλεσμα από τη διοίκηση του Συνδικάτου για μαζική συμμετοχή

Αναγκαίο βήμα για την οργάνωση και ανάπτυξη του αγώνα τους αποτελεί η μαζική συμμετοχή των οικοδόμων στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας που θα γίνει αύριο Κυριακή, 21 του Οκτώβρη και ώρα 8.30 το πρωί, στο θέατρο «Περοκέ».

Το Συνδικάτο Οικοδόμων, στην ανακοίνωση - κάλεσμα, αναφερόμενο στην επίθεση των ιμπεριαλιστών ενάντια σε λαούς και κινήματα και στις αντεργατικές - αντιλαϊκές πολιτικές που ασκεί η ελληνική κυβέρνηση, αναδεικνύει τη σημασία που έχει η συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου στη Γενική Συνέλευση, τονίζοντας ότι λόγω της σημερινής πραγματικότητας «η Γενική Συνέλευση αποκτά εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και πρέπει να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα» για την οργάνωση και το δυνάμωμα του αγώνα. Τώρα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, είναι «είναι η στιγμή που μπροστά σε αυτές τις ανησυχητικές εξελίξεις οι φωνές αντίστασης και του αγώνα πρέπει να γίνουν πιο ισχυρές, να πολλαπλασιαστούν».

Αντικείμενα - στόχοι αυτού του αγώνα είναι η μάχη για δουλιά, για καλύτερα μεροκάματα και συνθήκες εργασίας, η πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και στις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις που προωθούνται στην Υγεία, στην Παιδεία και που εκφράζονται με την ιδιωτικοποίηση δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικού χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής: Απολογισμός Διοίκησης - Οικονομικός Απολογισμός, Ισολογισμός - Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής - Προϋπολογισμός νέας περιόδου - Προβλήματα κλάδου, Πρόγραμμα δράσης - Τροποποίηση Καταστατικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ