Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Σύσκεψη για την αντιπυρική, αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία

Σε σύσκεψη με θέμα τη διεκδίκηση μέτρων αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας από το δήμο, την Περιφέρεια και την κυβέρνηση, καλεί συνδικάτα και μαζικούς φορείς το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του (Πορφυρίου 21).

«Η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, με τους νεκρούς και την τεράστια καταστροφή στην περιοχή, ανέδειξε με τον πιο τραγικό τρόπο τις διαχρονικές ευθύνες, με την ανυπαρξία κεντρικού σχεδιασμού, συντονισμού και μέτρων αντιπυρικής προστασίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του. Υπενθυμίζει ακόμα πως τον Ιούλη του 2017 ο σεισμός στην Κω «στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους, τον τραυματισμό σε άλλους και τις ζημιές σε μια σειρά από κτίρια - σχολειά, σπίτια, μαγαζιά και επιχειρήσεις - που ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί».

«Σε όλες τις περιπτώσεις ενοχοποιείται το φυσικό φαινόμενο, στην προσπάθεια να συγκαλυφθεί το γεγονός πως σήμερα είναι εφικτή η πρόληψη και η ουσιαστική προστασία της ζωής και περιουσίας του λαού. Αυτό όμως προϋποθέτει διαφορετική πολιτική κατεύθυνση, που δεν θα ονομάζει "δίκαιη ανάπτυξη" τη διαιώνιση των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων σε βάρος των σύγχρονων λαϊκών αναγκών», καταλήγει το Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ