Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Παρασκευή στα Πατρικά, η ΤΕ Χίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του Κόμματος, στα 74 χρόνια από τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής και στα 20 χρόνια από το θάνατο του «συρματένιου» Αργύρη Ζερβούδη. Η παρουσίαση των γεγονότων θα γίνει από τον Γ. Αμπαζή.

-- Αύριο Σάββατο στις 8 μ.μ., στην αυλή του δημαρχείου Σερρών, στο Ροδολίβος, η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις, η θέση του ΚΚΕ». Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Την Κυριακή 19 Αυγούστου στις 11.30 π.μ., στον Αγιο Βασίλειο Αρκαδίας, στην πλατεία, οι ΤΕ Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για την προσφορά των κατοίκων του χωριού και της ευρύτερης περιοχής στην Αντίσταση και τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 25 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ., στις Φυλακές Ωρωπού, η ΚΟΒ Ωρωπού - Βορείου Τομέα του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ξενάγηση στο χώρο των φυλακών - τόπο εξορίας, ομιλία του Σπύρου Χαλβατζή, στελέχους του ΚΚΕ, προβολή βίντεο για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και μουσικό πρόγραμμα. Στο χώρο θα λειτουργεί περίπτερο της «Σύγχρονης Εποχής».

-- Την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 11 π.μ., στην Ποντοκώμη Κοζάνης, η ΚΟΒ Ποντοκώμης του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής στους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης (ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ) και του ΔΣΕ, στο μνημείο των πεσόντων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος.

-- Επίσης την Κυριακή 26 Αυγούστου, στις 7.30 μ.μ., στο Ποιμενικό Εβρου, η ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ και το Παράρτημα Διδυμοτείχου - Ορεστιάδας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση στη μνήμη των 7 εκτελεσμένων νέων του Ποιμενικού από τους ναζί κατακτητές, στο μνημείο στην πλατεία του χωριού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ