Σάββατο 20 Οχτώβρη 2018 - Κυριακή 21 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Το Σάββατο 20 Οκτώβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Λακωνίας πραγματοποιεί εκδήλωση για τα 100χρονα του ΚΚΕ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Γιορτής Ελιάς και Λαδιού», στη Σελλασία. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Υγείας Σάμου διοργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιολίς», με θέμα «Μπορεί η Υγεία να μετριέται με κέρδη και ζημιές; Η πρόταση του ΚΚΕ για την Υγεία στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών». Θα μιλήσει ο Γιώργος Νάνος, υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ και μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 21 Οκτώβρη:

-- Εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ διοργανώνει η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, στις 11 π.μ., στην Κοινοτική Αίθουσα στον Χορτιάτη. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Νοτίων Συνοικιών Αθήνας διοργανώνει στις 11 π.μ., στην Καλλιθέα (δημοτική αίθουσα Πλάτωνος 24), συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις στο χώρο των αυτοαπασχολούμενων. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Θάσου διοργανώνει εκδήλωση, στις 11 π.μ. στο «Καλογερικό» στον Λιμένα, με θέμα «Αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν οι: Παναγιώτης Στεφανίδης, δασολόγος - γεωλόγος, καθηγητής ΑΠΘ, διευθυντής του Εργαστηρίου Διευθέτησης Ορεινών Υδάτων του ΑΠΘ, με θέμα «Τα αίτια της πλημμυρογένεσης του ελλαδικού χώρου», και Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση».

-- Η ΤΕ Εβρου διοργανώνει εκδήλωση, στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορνοφωλιάς, με θέμα «Ενας αιώνας ΚΚΕ. Η Κομματική Οργάνωση Κορνοφωλιάς πρωτοπόρος αιμοδότης του Κόμματος». Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Δράμας διοργανώνει, στις 11 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Δράμας, εκδήλωση τιμής και μνήμης για όσους δικάστηκαν, φυλακίστηκαν και εκτελέστηκαν από το Εκτακτο Στρατοδικείο Δράμας. Θα μιλήσουν η Μαρία Μάλλη, μέλος της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, και ο Νίκος Θ. Γεωργιάδης, δρ. Ιστορίας. Θα πραγματοποιηθούν επίσης τα αποκαλυπτήρια πλακέτας με τα ονόματα των εκτελεσθέντων αγωνιστών - μαχητών στο χώρο των εκτελέσεων στο Α' Νεκροταφείο Δράμας.

-- Η ΤΕ Κορινθίας και η ΚΟΒ Λουτρακίου Περαχώρας διοργανώνουν εκδήλωση, στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, προς τιμήν του Παντελή Λάσκα (Πελοπίδα), για τα 70 χρόνια από τη μέρα που έπεφτε νεκρός σε ενέδρα Χιτών στη Δαύλεια Βοιωτίας.

Τη Δευτέρα 22 Οκτώβρη, η ΤΕ Φλώρινας διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ), με θέμα «Προστασία, ολοκληρωμένη διαχείριση και αξιοποίηση του δασικού πλούτου του νομού, στο πλαίσιο ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης της οικονομίας - Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μούλης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 23 Οκτώβρη:

-- Στις 10.30 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του Κόμματος, θα επισκεφτεί το «Αρεταίειο» Νοσοκομείο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της «ΦΑΓΕ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 24 Οκτώβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36 - πλ. Βικτωρίας), η ΚΟΒ Εργαζομένων ALPHA BANK Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Ριζοσπάστης: Αναντικατάστατο όπλο για την ισχυροποίηση του Κόμματος σε κάθε χώρο δουλειάς». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στην Ιστιαία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο, η ΚΟ Ιστιαίας πραγματοποιεί συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας.

Το Σάββατο 27 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ δήμου Αχαρνών (Ωρωπού 5 & Κουρμούζη - Αγιος Πέτρος), η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής καλεί σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ στον αγώνα ενάντια στην ανεργία, τη φτώχεια, την υποβάθμιση, για τα χρόνια προβλήματα των Ποντίων στην Ελλάδα». Θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών. Θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2024-10-16 00:00:00.0)
Εκδήλωση για την ηρωική εξέγερση της Δράμας (2020-09-29 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ (2019-10-24 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις - συσκέψεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (2019-10-19 00:00:00.0)
Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις (2017-12-01 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ ΚΚΕ (2014-01-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ