Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 19 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Λασιθίου διοργανώνει σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στον Αγιο Νικόλαο με θέμα την εκπαίδευση και τα σχολεία. Θα μιλήσει Κώστας Κασμερίδης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Κυριακή 20 Οκτώβρη

-- Στις 11.30 π.μ. η ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης διοργανώνει εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ξάνθης, με θέμα το νερό. Θα μιλήσουν: Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ, Βασίλης Μπέλλος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και σωματείων.

-- Στις 11 π.μ., η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «ΗΠΑ - ΕΕ - Ισραήλ βουτάνε στο αίμα τους λαούς - Εξω η Ελλάδα από τον πόλεμο!», στον κινηματογράφο «Μαρία - Ελενα» (Αγιοι Ανάργυροι). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 10 π.μ., οι ΚO super market της ΤΟ Εμπορίου Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνουν σύσκεψη - συζήτηση με θέμα το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ, στο μεζεδοπωλείο «Τα πέριξ» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 27, Περιστέρι). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Μεσσηνίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Απέναντι στη φορολεηλασία του εισοδήματος και στα νέα αδιέξοδα που βιώνουμε οι αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματίες, το ΚΚΕ δείχνει τον δρόμο. Η λύση είναι στα χέρια μας!», στο «Vino Banco Tapas bar», στην Καλαμάτα. Θα μιλήσει ο Χάρης Βουρδουμπάς, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δευτέρα 21 Οκτώβρη

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Μεσσηνίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Καλαμάτα έξυπνη και κλιματικά ουδέτερη πόλη: Το καλοκαίρι διψάς και τον χειμώνα πνίγεσαι» στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από τους: Δημήτρη Οικονομάκο, δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με θέμα: «Η έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπλημμυρικής προστασίας της Καλαμάτας. Ανικανότητα ή πολιτική επιλογή;».Θανάση Μπούζα, κάτοικο της περιοχής Λαγκαδάς, με θέμα: «Η αγωνία μιας περιοχής όταν βρέχει, ο εμπαιγμός των πλημμυροπαθών - Ο εφιάλτης του 2016».Μίλτο Κουτίβα, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ με θέμα: «Η πολιτική Κράτους - Δήμου - ΔΕΥΑ: Νερό ακριβό και λίγο για τους πολλούς , φθηνό και άφθονο για τους λίγους». Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις.

Στην Κρήτη για τον εργάσιμο χρόνο, τους μισθούς και τις θέσεις του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας της ΕΠ Κρήτης διοργανώνονται πολιτικές εκδηλώσεις με θέμα: «Εργάσιμος χρόνος και μισθός. Το νομοθετικό πλαίσιο κυβερνήσεων και ΕΕ. Οι θέσεις του ΚΚΕ».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

Στα Χανιά, τη Δευτέρα 21/10, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά.

Στο Ηράκλειο, την Τρίτη 22/10, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ανδρόγεω» και ομιλητή τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ