Τρίτη 30 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΤΕΙ
Αύριο η μέρα αντιπολεμικής δράσης

Μέρα αντιπολεμικής δράσης θα είναι η Τετάρτη 31 Οκτώβρη για τα ΤΕΙ του λεκανοπεδίου της Αθήνας, με πολύμορφες εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις μέσα στις σχολές.

Συγκεκριμένα, στο ΤΕΙ Αθήνας και το ΤΕΙ Πειραιά έχουν συγκροτηθεί αντιπολεμικές επιτροπές με τη συμμετοχή σπουδαστών, καθηγητών και εργαζομένων των ΤΕΙ. Στα πλαίσια αυτών των πρωτοβουλιών, την Τετάρτη 31/10 διοργανώνεται στο αμφιθέατρο Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας, στις 12:30 το μεσημέρι, αντιπολεμική εκδήλωση με τη συμμετοχή του Θ. Παφίλη, Εκτελεστικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και του Αθ. Κουζέλη, διευθυντή της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ.

Στο ΤΕΙ Πειραιά την ίδια μέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση στο αμφιθέατρο «Χατζηνικολάου», όπου θα μιλήσει ο Δ. Καλτσώνης, εκπρόσωπος της Συσπείρωσης για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα και τις Λαϊκές Ελευθερίες, ενώ θα παρέμβουν με τοποθετήσεις τους καθηγητές και σπουδαστές του ΤΕΙ.

Τέλος, στο κυλικείο του κτιρίου «Σαρακάκη», η Πανσπουδαστική ΚΣ της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΠ), διοργανώνει την Τετάρτη 31/10, συναυλία με δημιουργία και έκθεση αντιπολεμικού γκράφιτι. Στην εκδήλωση θα παρέμβει και εκπρόσωπος της Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ