Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Τιμώντας την επέτειο των 84 χρόνων της μεγάλης Οχτωβριανής Επανάστασης οι Κομματικές Οργανώσεις Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Σοσιαλισμός: Η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα», την Κυριακή, 4 του Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία τους, Αχαρνών 297.

Στην Εύβοια

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας και το Οικονομικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Αιολική ενέργεια - Θέσεις του ΚΚΕ». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 του Νοέμβρη στις 11 το πρωί στην αίθουσα του «Γιοκάλειου» στην Κάρυστο.

Εισηγητές θα είναι ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Ηλ. Σταμέλος, μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, και ο Σπ. Δρίβας, γιατρός εργασίας, επιστημονικός διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας. Θα γίνουν, επίσης, παρεμβάσεις από εκπροσώπους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και άλλους φορείς.

Στην Αμφισσα

- Η Κομματική Οργάνωση Μεταλλείων του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Παρασκευή, 2/11, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, εκδήλωση για τους εργαζόμενους στα μεταλλεία με θέμα: «Οι επιπτώσεις του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην εργατική τάξη».

Στα Τρίκαλα

Συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές» διοργανώνει την Τρίτη 6 του Νοέμβρη η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ με ομιλητή τον Σπ. Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ