Παρασκευή 23 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018
Περιοδείες σε Εμπόριο και Τρόφιμα - Ποτά

Περιοδείες σε εμπορικά κατάστημα, σούπερ μάρκετ και αποθήκες πραγματοποιεί καθημερινά ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, απευθύνοντας στους εργαζόμενους κάλεσμα να οργανώσουν την απεργία σε κάθε χώρο δουλειάς. Στο πλαίσιο της δραστηριότητας αυτής, σήμερα, με αφορμή και τη φιέστα της «Black Friday», έχει προγραμματίσει περιοδείες σε καταστήματα των αλυσίδων «Public», «Κωτσόβολος», «Media Markt», σε σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα της Ερμού και σε εμπορικούς δρόμους στις συνοικίες.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες οργανώνει και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης: Σήμερα προγραμματίζει εξόρμηση στα σούπερ μάρκετ του Ντεπώ και το απόγευμα κινητοποίηση - εξόρμηση με αφορμή την «Βlack Friday».

Σε περιοδείες και εξορμήσεις σε μια σειρά επιχειρήσεις του κλάδου στην Εύβοια και τη Βοιωτία, προχωρά η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, σήμερα Παρασκευή (ΜΙΜΙΚΟΣ, COCA COLA στο Σχηματάρι, VITIS GRAPES), αύριο Σάββατο (πτηνοσφαγείο ΑΓΡΟΖΩΗ), τη Δευτέρα (Κελαϊδίτης ΑΕ, ΒΟΚΤΑΣ, ΜΙΜΙΚΟΣ, Selonta στα Πολιτικά Ευβοίας, Μελισσοκομική Αθηνών, ΝΗΡΕΑΣ στις εγκαταστάσεις της KEGO στον Βατώντα Ευβοίας) και την Τρίτη (Ευβοϊκή Ζύμη, ΑΛΛΑΤΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ