Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Το Σάββατο 1η Δεκέμβρη:

  • Η ΤΕ Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση στις 8 μ.μ., στο κινηματοθέατρο «Αστόρια». Θα μιλήσει ο Αντρέας Κοκοσάλης, Γραμματέας της ΤΕ Ηρακλείου. Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσικοθεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη, με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ: Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την ταξιδέψαμε ακόμη...».
  • Η ΚΟΒ Τυρνάβου πραγματοποιεί εκδήλωση στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, όπου θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το Τελευταίο Σημείωμα», ενώ στο φουαγιέ του θεάτρου θα υπάρχει έκθεση με αρχειακό υλικό.
  • Η ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης διοργανώνει λαϊκή βραδιά, με το συγκρότημα των Βορειοδυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στο Β' ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων.

Την Κυριακή 2 Δεκέμβρη, η ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στις 11 π.μ., στο μνημείο του Ανάποδου (Δερβένι), διοργανώνουν εκδήλωση τιμής στο Ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του ΔΣΕ και τους αρχηγούς του, Θύμιο Καψή (Ανάποδο) και Γιώργη Βλαχούτσικο (Ευβοιώτη). Θα μιλήσει ο Θανάσης Παππάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Ο Ικαρος» (Προκόπι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ