Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ασπίδα προστασίας για το λαό η μαχητική στάση του ΚΚΕ

Η Αλ. Παπαρήγα
Η Αλ. Παπαρήγα
Δεκάδες αγωνιστές που δρουν στο εργατικό - λαϊκό κίνημα της περιοχής, με συνεχή παρουσία στους αγώνες του λαού, άνθρωποι γνωστοί για τις παρεμβάσεις ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική, συμμετείχαν στην εκδήλωση με θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά», που οργάνωσε την Πέμπτη 22/11, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΚΙΕΡΙΟΝ», η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, που ανέλυσε την πολιτική του Κόμματος για τις σύγχρονες εξελίξεις και την ανάγκη οργανωμένης και μαζικής παρέμβασης για την ανασύνταξη του κινήματος, για μικρότερες ή μεγαλύτερες κατακτήσεις, στην κατεύθυνση ριζικών αλλαγών.

Την εμπειρία τους από τη συμπόρευση με το ΚΚΕ στους αγώνες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα και την ανάγκη ισχυροποίησης του Κόμματος ανέδειξαν με τις παρεμβάσεις τους ο Κώστας Τζέλας, γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), ο Κώστας Αθανασίου, πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, η Σόνια Κοζιού, εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Πολιτιστικών Συλλόγων, ο Μιχάλης Σκαρβέλης, δασολόγος - τεχνολόγος ξύλου, καθηγητής στο ΤΕΙ Καρδίτσας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα ο Λεωνίδας Κατσικάρας, πρώην αντινομάρχης, που έχει διατελέσει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Ηλ. Τσιαμαντάς, πρώην γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωτ. Γιαννακός, αντιπρόεδρος της ΕΟΑΣΚ και πολλοί άλλοι που είτε αποφάσισαν να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στους αγώνες ή τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, είτε θέλησαν να ακούσουν τις θέσεις γύρω από τις εξελίξεις, διατηρώντας τις όποιες ενστάσεις ή επιφυλάξεις τους.


Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Νίκος Τέγος, Γραμματέας της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, τόνισε πως αποτυπώθηκε η ανάγκη να δυναμώσουν η συζήτηση και ο διάλογος για την ανάγκη συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Ταυτόχρονα, κάλεσε σε συστράτευση όλους και όλες που προβληματίζονται για τις εξελίξεις, βλέπουν τα αδιέξοδα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων στη ζωή τους, στη ζωή των παιδιών τους, όσους, παρά τις επιμέρους διαφωνίες, κατανοούν ότι η μαχητική στάση του ΚΚΕ ήταν όλα αυτά τα χρόνια ασπίδα προστασίας για τα λαϊκά στρώματα, ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν αδυνατίζει το ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ (2021-12-14 00:00:00.0)
Αγωνιστές από το εργατικό και αγροτικό κίνημα στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (2019-03-13 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ (2018-11-21 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ (2018-11-17 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ (2018-11-16 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων (2018-10-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ