Τρίτη 6 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δε γνωρίζει τίποτε...

Ο διάλογος είναι από τη χτεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ερωτάται ο Χρ. Πρωτόπαπας εάν θα μεταφέρει στον Τ. Μίλερ τις ανησυχίες των Ελλήνων δημοσιογράφων, για παρεμβάσεις της αμερικανικής πρεσβείας στον Τύπο και ιδού η απάντησή του:

Χρ. Πρωτόπαπας: Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει γνώση κάποιας τέτοιας παρέμβασης, ούτε θα δεχόταν κάποια τέτοια παρέμβαση. Από κανέναν - εγώ προσθέτω και από κανένα Μέσο - δεν έχουμε κάποια σχετική πληροφορία επωνύμως. Εάν υπάρχει τέτοια πληροφορία, έχω παρακαλέσει - το λέω και σήμερα - να μας κατατεθεί και βεβαίως θα γίνουν τα δέοντα από την ελληνική πλευρά. Αλλά, μέχρι αυτή τη στιγμή, που μιλάμε, ούτε υπάρχει τέτοια κίνηση προς την ελληνική πλευρά, ούτε θα δεχόμασταν κάτι τέτοιο.

Δημοσιογράφος: Επικαλέστηκα το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, που ήσασταν παρών και υπήρξαν συγκεκριμένες αναφορές.

Χρ. Πρωτόπαπας: Ξέρετε, ότι από το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ αναγκάστηκα να φύγω πολύ νωρίς, λόγω του εκτάκτου γεγονότος που μεσολάβησε. Θα έρθω σε επαφή με την ηγεσία της ΠΟΕΣΥ κι αν κάτι τέτοιο κατατεθεί, ευχαρίστως να παρέμβω».

Και καλά, από το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ έφυγε νωρίς και δεν άκουσε τα όσα εκεί καταγγέλθηκαν. Τα όσα σχετικά έχουν γράψει ο «Ρ», αλλά και άλλες εφημερίδες, μέχρι σήμερα, δεν τα έχει διαβάσει;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ