Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΗΜΙΤΗΣ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Εντονη φημολογία...

Εντονη φημολογία ακόμα και για παραίτηση της προέδρου της «Αθήνα 2004» Γ. Αγγελοπούλου συνόδευσε τη χτεσινοβραδινή έκτακτη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη συνάντηση που διήρκεσε περίπου 70 λεπτά, δεν έγιναν δηλώσεις.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, η Γ. Αγγελοπούλου εκδήλωσε τη δυσαρέσκειά της κυρίως για τη στάση του υπουργού Πολιτισμού Ε. Βενιζέλου, αλλά και άλλων στελεχών της κυβέρνησης, επειδή προσπαθούν να «περάσουν» την εικόνα του ψαλιδίσματος αρμοδιοτήτων από την Οργανωτική Επιτροπή, κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Πολιτισμού Ε. Βενιζέλος δήλωσε πως θα είναι παρών με την Γ. Αγγελοπούλου και τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ Ντ. Οσβαλντ, στην επόμενη συνέντευξη Τύπου, μετά τον καθιερωμένο έλεγχο των «αθανάτων» στα τέλη Νοέμβρη. Ακόμα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός έστειλε επιστολή στον Ντ. Οσβαλντ, με την οποία τον ενημερώνει ότι στην επικείμενη επίσκεψη της ΔΟΕ θα συμμετέχει και η κυβέρνηση.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση με την Γ. Αγγελοπούλου, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Κ. Σημίτης «καθησύχασε» την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, τουλάχιστον μέχρι την επίσκεψη της ΔΟΕ. Ωστόσο, αργά χτες το βράδυ, συνεχίζονταν οι φήμες ότι η Γ. Αγγελοπούλου μέχρι τον ερχόμενο Μάρτη μπορεί και να μην είναι πρόεδρος της «Αθήνα 2004». Ας σημειωθεί ότι την ίδια ώρα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη έλεγαν σε ιδιωτικές τους συζητήσεις ότι η πρόεδρος της «Αθήνα 2004» πρέπει να αποδεχτεί ότι στην υπόθεση της Ολυμπιάδας η κυβέρνηση έχει τον πρώτο λόγο και το «2004» δρα επικουρικά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ