Τετάρτη 10 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα περιοδεύσει στις 9.30 π.μ. στο Φυτώριο του δήμου Αθηναίων (Γουδή) και στις 11.30 π.μ. στον Εθνικό Κήπο. Στις 7 μ.μ., θα απευθύνει χαιρετισμό στην 4η Ευρεία Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Αστυνομικών Γυναικών της Γραμματείας Γυναικών της ΠΟΑΣΥ.

Αύριο Πέμπτη, ο Νίκος Σοφιανός στις 10 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στους εργαζόμενους της καθαριότητας, στην ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου τους (Ενωση Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αθηναίων), στην αίθουσα «Ελληνικό Μολύβι». Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο (καφενείο «Ροζαλίνο»).

Την Παρασκευή 12 Απρίλη:

-- Ο Νίκος Σοφιανός στις 9 π.μ. θα συναντηθεί με το Σωματείο Εργατών Τελετών «Αγιοι Θεόδωροι». Στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί τη Δημοτική Υπηρεσία Α' Κοιμητηρίου. Στις 11.30 π.μ. θα επισκεφθεί τα 21ο & 165ο Δημοτικά Σχολεία (Κύπρου 44 - 46). Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Ανω Κυψέλη (καφενείο «Το Αμπάρι του Πεντάρα»), μαζί με την Λίλα Καφαντάρη υποψήφια ευρωβουλευτή.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Τετάρτη, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στις 12 μ. σε εργαζόμενους του δήμου στην Καθαριότητα και στη 1 μ.μ. σε εργαζόμενους του δήμου στην Πρόνοια.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Ιεράπετρα Κρήτης (αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη») θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και θα απευθύνει χαιρετισμό η Μαρία Κοτσιφάκη, υποψήφια δήμαρχος Ιεράπετρας.

-- Στις 7 μ.μ., η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, θα μιλήσει στην παρουσίαση υποψηφίων στο Βαθύ (δημοτικός κινηματογράφος).

-- Στις 6 μ.μ., ο Αγγελος Κολόσακας, υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας, σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Αμαλιάδα, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καρδίτσα (αίθουσα της ΠΕΔ, πρώην ΤΕΔΚ), θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο. Θα μιλήσουν ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, και ο Αστέρης Χαλάτσης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.

-- Στις 8 μ.μ., στο καφέ «Αγροσπίτι» στην περιοχή Δαφνούλα Αχαΐας, θα μιλήσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, και ο Παναγιώτης Σκιαδάς, υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Σπαρτινός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ