Τετάρτη 10 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., ο Δημήτρης Βιτάλης θα μιλήσει σε σύσκεψη επαγγελματοβιοτεχνών στο Περιστέρι, στην «Ανοιξη» (Λάρνακας 16). Θα χαιρετίσει ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στο καφέ «Λίμπερο», στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Δημήτρης Σπαρτινός. Θα χαιρετίσει η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αλεξάνδρα Αλάφη.

Αύριο Πέμπτη 11 Απρίλη:

-- Στις 6 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τους εργάτες στην Καθαριότητα και το Πράσινο του δήμου Περιστερίου.

-- Στις 7.45 π.μ., ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τον ΟΤΕ στην Αγία Παρασκευή, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Κώστας Παπαδάκης θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος θα επισκεφτεί το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τους διοικητικούς υπαλλήλους του δήμου Αχαρνών και αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους επαγγελματοβιοτέχνες στο Μενίδι.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΚΟΒ ΕΒΕ Λάρισας στην ισόγεια αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, Πέτρος Κρίκης.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου - Σουφλαρίων - Κέντρου Λάρισας (στο καφενείο «ΕΜΠΑ ΜΕΣΑ») θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 11 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης με τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη θα επισκεφτούν το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Εφη Χαλιού θα επισκεφτεί τους διοικητικούς υπαλλήλους του δήμου Αιγάλεω.

-- Στις 12 μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 9 μ.μ., θα μιλήσει σε σύσκεψη νεολαίας στην Πετρούπολη, στο «Terra Petra» (Ανατολικής Ρωμυλίας 1). Θα χαιρετίσει ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ