Τετάρτη 10 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΑΤΡΑΣ
Καθημερινές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Σήμερα Τετάρτη:

-- Ο Κ. Πελετίδης θα περιοδεύσει: Στις 9.30 π.μ., στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ. Στις 11 π.μ., στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Στις 5.30 μ.μ. θα συναντηθεί με καθηγητές και σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Αγίας Σοφίας. Στις 8 μ.μ. θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Πόλισμα δόμων και πολιτισμού - Η Πάτρα πριν από μισό αιώνα με τον φακό του αρχιτέκτονα Μιχάλη Δωρή».

-- Στις 7 π.μ., θα πραγματοποιηθούν περιοδείες στις υπηρεσίες του δήμου Πατρέων, με τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτή και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Στις 10 π.μ., ο Ν. Καραθανασόπουλος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους εργαζόμενους στην Ξερόλακκα.

Αύριο Πέμπτη, ο Κώστας Πελετίδης θα περιοδεύσει: Στις 10 π.μ., στο Νοσοκομείο του Ρίου. Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στο Σκαγιοπούλειο. Θα χαιρετίσει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη.

Την Παρασκευή 12 Απρίλη, ο Κώστας Πελετίδης θα περιοδεύσει στις 10 π.μ., στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει στον Παμμικρασιατικό. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σπαρτινός και Ανδρέας Μάζης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ