Τρίτη 16 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ

Στην Κοκκινιά των πλούσιων αγωνιστικών παραδόσεων μίλησε χτες βράδυ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, σε πολιτική συγκέντρωση της ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ, παρουσία πλήθους κόσμου, κάθε ηλικίας, που παρά τη δυνατή βροχή που από νωρίς έπεφτε στην πόλη, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της Ενωσης Σμυρναίων, αλλά και τους χώρους έξω από αυτή, στέλνοντας το δικό τους δυνατό μήνυμα νίκης, ελπίδας και συμπόρευσης με το ΚΚΕ.

Χαιρετισμό στη χτεσινή εκδήλωση απηύθυναν ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Π. Κατηφές και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος Λ. Νικολάου - Αλαβάνος.

Στη χτεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, ο Ν. Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, καθώς και πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Γ. Καλαμαράς, Κορυδαλλού, Ελευθερία Παπουτσιδάκη, Περάματος, Βασίλης Βατίστας, Σαλαμίνας, Μαρία Παπαελευθερίου, καθώς και πλήθος υποψήφιων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ