Πέμπτη 2 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στη 1 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το κατασκευαστήριο σκηνικών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Περιστέρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Τύρναβο («Cafe Coucci», 1ος όροφος, κεντρική πλατεία), σε εκδήλωση για τις γυναίκες θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής. Παρεμβάσεις θα κάνουν ο Αστέριος Χατζηκράχτης, υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου, και η Κική Καρυώτη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Κερατσίνι, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το ΚΚΕ, Γκεόργκι Πομάσκι και Δέσποινα Μαστρολέων, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Γιώργος Καλαμαράς, θα περιοδεύσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου των Σιταποθηκών.

-- Στις 7 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου Αττικής θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό της σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου). Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθήνας.

-- Στις 5 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός και ο Γκεόργκι Πομάσκι θα περιοδεύσουν στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

-- Στις 7 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός και ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσουν σε σύσκεψη στο «Paraflu» στον Βοτανικό.

-- Ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί στις 9 π.μ. το Β' Τελωνείο στον όρμο Κερατσινίου και στις 10 π.μ. το Γ' Τελωνείο στο Ν. Ικόνιο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη ΛΑΡΚΟ και στην ευρύτερη περιοχή. Τις πρωινές ώρες θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ, στο Ιατρείο, σε καταστήματα και κατοίκους του Οικισμού. Στη 1.30 μ.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στην πύλη του εργοστασίου. Το απόγευμα θα περιοδεύσει σε καταστήματα της Λάρυμνας και στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ανοιχτή σύσκεψη στο καφέ «MAD» στην παραλία της Λάρυμνας. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν και θα παρέμβουν ο υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών Θωμάς Καρατράντος, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Κρανιδίου, θα μιλήσουν ο Θανάσης Κολιζέρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, και ο Βασίλης Πετρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ερμιόνης.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Πύλου, θα μιλήσουν ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και ο Αργύρης Σμυρνής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Το Σάββατο 4 Μάη:

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Γκύζη.

-- Στις 8 μ.μ., στην Αρχαία Επίδαυρο (καφενείο Βερδελή «Πλάτανος»), θα μιλήσουν ο Θανάσης Κολιζέρας και ο Ναπολέων Μπουρδάκος, υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ευπάλιο Φωκίδας (πλατεία), θα μιλήσουν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, και ο Γιάννης Λάιος, υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Πρέβεζα, στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τους υδρογονάνθρακες» θα μιλήσουν: Ο Κώστας Ηλίας, στέλεχος του ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου, και ο Νίκος Γιαννούλης, φυσικός - περιβαλλοντολόγος (PhD, MSc). Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του δημοτικού και του περιφερειακού ψηφοδελτίου.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, θα μιλήσουν ο Νίκος Γόντικας και ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας.

Την Κυριακή 5 Μάη:

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. τα παζάρια ρακοσυλλεκτών «Η Πρόοδος» και «Ο Ερμής». Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις Τρεις Γέφυρες (στο πάρκο της συμβολής των οδών Κουρτίδου & Ζαφειροπούλου).

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αιγινίου θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Γιαγκόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Καρδαμύλης, θα μιλήσει η Στέλλα Χρηστέα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

-- Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Αστρους, θα μιλήσουν ο Γιώργος Λάμπας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, και ο Βασίλης Τετώρος, υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκεντρώσεις μπροστά στις εκλογές (2019-05-18 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις στην Αττική το Σαββατοκύριακο (2019-05-11 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-05-10 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες του ΚΚΕ στην Αττική (2019-05-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-05-07 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-05-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ