Πέμπτη 2 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αιχμές για τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης και από Φουντούλη

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ελ. Συναδινού και την αποχώρηση με αιχμές για την ηγεσία του Γ. Επιτήδειου από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, ήρθε και η ώρα του ευρωβουλευτή Λ. Φουντούλη, πατέρα του δολοφονημένου χρυσαυγίτη Γ. Φουντούλη, να αφήσει αιχμές κατά του αρχηγού της για τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της ναζιστικής οργάνωσης των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Σε βίντεο που δημοσιοποίησε ο Λ. Φουντούλης, δηλώνει ότι αναγκάζεται να απαντήσει σε «συκοφαντίες» που φτάνουν στα αυτιά του και αποκαλύπτει ότι ο Μιχαλολιάκος δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί του για τον «αποκλεισμό» του - όπως τον χαρακτηρίζει - από την εκλογική λίστα της Χρυσής Αυγής. Ο Φουντούλης αναφέρει ότι δεν ξέρει αν «κάποιοι μέσα στη Χρυσή Αυγή με θεώρησαν ξένο σώμα... και αποφάσισαν να με αποκλείσουν».

Επιπρόσθετα, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η Χρυσή Αυγή δεν θα σας προδώσει, εσείς μην προδώσετε τη ΧΑ, είχε πει πολλές φορές σε ομιλίες του ο Αρχηγός. Οσον αφορά εμένα, ένα είναι σίγουρο: Πως εγώ δεν πρόδωσα τη Χρυσή Αυγή... Η απόφαση του Αρχηγού είναι σεβαστή, όμως δεν κρύβω την πικρία μου για τον τρόπο που ελήφθη. Νομίζω πως άξιζα μια προσωπική επαφή για να μου ανακοινώσει την απόφασή του, για τους όποιους λόγους τον οδήγησαν σ' αυτή...».

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του ο πρώην ευρωβουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης Ελ. Συναδινός μίλησε για «εκμετάλλευση, ηθική, πολιτική, αλλά και οικονομική» του Λ. Φουντούλη και «της απώλειας του γιου του» από τον Μιχαλολιάκο.

Να επισημανθεί επιπρόσθετα ότι σχετικές δηλώσεις στο διαδίκτυο έκανε και ο αδερφός του Ματθ. Φουντούλης περί εκμετάλλευσης της δολοφονίας.

Επιπλέον, ο Ελ. Συναδινός, που τώρα έχει συστήσει άλλο εθνικιστικό μόρφωμα με τον Καρατζαφέρη, είχε πει πως ο αποκλεισμός των προηγούμενων ευρωβουλευτών και ο διορισμός Λαγού ως υποψήφιου ευρωβουλευτή αποτελεί μεθόδευση απόδρασής του από τη χώρα, προκειμένου ο υπόδικος ναζιστής βουλευτής να υπερβεί τους σχετικούς περιοριστικούς όρους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ντοκουμέντο: Ο Μιχαλολιάκος υπερασπίζεται την ΤΟ Νίκαιας (2019-10-30 00:00:00.0)
Ξεκινούν οι απολογίες των κατηγορουμένων (2019-06-19 00:00:00.0)
Αμνησία, ψέματα και κωλοτούμπες από τους μάρτυρες υπεράσπισης των χρυσαυγιτών (2019-04-20 00:00:00.0)
Παραιτήσεις και προσχωρήσεις φασιστοειδών (2018-06-26 00:00:00.0)
Συνεχίζεται με την κατάθεση δημοσιογράφου (2017-07-05 00:00:00.0)
Αντικομμουνισμός με κάθε αφορμή (2016-05-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ