Τετάρτη 12 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΕΡΡΕΣ
Μεγάλες οι καταστροφές για τους αγρότες από τη χαλαζόπτωση

Τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων και της Τοπικής Διοίκησης αναδεικνύει η Οργάνωση του ΚΚΕ

Μεγάλο μέρος της αναμενόμενης παραγωγής σε βαμβάκι, καλαμπόκι, ντομάτα και άλλα αγροτικά προϊόντα κατέστρεψε η έντονη βροχόπτωση του Σαββατοκύριακου, που συνοδεύτηκε με χαλάζι σε όλη σχεδόν την περιοχή των Σερρών.

Με ανακοίνωσή της, η ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ αναδεικνύει τις ευθύνες κυβέρνησης και Τοπικής Διοίκησης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η πολιτική που υπηρετούν είναι που κάνει καταστροφικά τα όποια «έντονα καιρικά φαινόμενα». Αναδεικνύει τις παρεμβάσεις του Κόμματος στη Βουλή και την Τοπική Διοίκηση, που θέτει διαρκώς το ζήτημα των απαραίτητων αντιπλημμυρικών και άλλων έργων υποδομής, προτάσεις που «δυστυχώς αντιμετωπίστηκαν και αντιμετωπίζονται διαχρονικά ως γραφικές από τις διοικήσεις των δήμων της περιοχής μας».

Η Οργάνωση του Κόμματος απαιτεί «να καταγραφούν άμεσα όλες οι ζημιές και οι καταστροφές. Να υπάρξει άμεση αποκατάσταση. Να αποζημιωθούν οι πληγέντες στο 100% των ζημιών. Να προχωρήσουν άμεσα ο σχεδιασμός, οι διαδικασίες και τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας».

Και καλεί το λαό να μη δεχτεί ότι αυτή είναι η ζωή που του αξίζει, «να συγκεντρώσει δυνάμεις για τη λαϊκή αντεπίθεση και ένα δρόμο ανάπτυξης που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο και την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Ταυτόχρονα, να τιμωρήσει τους υπεύθυνους που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Στις εκλογές της 7ης Ιούλη να δυναμώσει τη φωνή του, να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ