Πέμπτη 27 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Με ισχυρό ΚΚΕ και κοινωνική συμμαχία, ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει πορεία»! Με συνθήματα όπως αυτό να δεσπόζουν σε πανό στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και με συνθήματα όπως «ΚΚΕ ισχυρό, δύναμη για το λαό» να αντηχούν στο χώρο, πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των ΚΟ Πόλης και Υπαίθρου Λάρισας, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στο νομό Γ. Λαμπρούλης.

Εκατοντάδες Λαρισαίοι, εργάτες και υπάλληλοι, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι, νέοι, γυναίκες, συνταξιούχοι, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, άνθρωποι που συμπορεύονται μαζί τους στους καθημερινούς αγώνες έδωσαν το «παρών» και μαζί τη δέσμευσή τους στην προσπάθεια σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, τις μέρες που απομένουν, να μη χαθεί καμία ψήφος για το Κόμμα, να μην ξεστρατίσει σε επιλογές που αντιστρατεύονται τα λαϊκά συμφέροντα.

Στη χτεσινή συγκέντρωση, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Στέλιος Χατζηκράχτης, η Μαρία Κωστή, υποψήφια δήμαρχος Τεμπών, ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο Χρήστος Κιτσίδης, πρώην υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Τύρναβο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ