Σάββατο 6 Ιούλη 2019 - Κυριακή 7 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΚΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΚΚ ΒΕΛΓΙΟΥ
Μηνύματα στο ΚΚΕ για τις εκλογές

Καλή επιτυχία στο ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιούλη εύχονται με μηνύματά τους το ΚΚ Τουρκίας και το ΚΚ Βελγίου, χαιρετίζοντας ταυτόχρονα τον σπουδαίο αγώνα που έδωσε όλο το προηγούμενο διάστημα το Κόμμα μας για να βγει πιο δυνατό από την κάλπη. Ακολουθούν ολόκληρες οι δύο επιστολές.

Το ΚΚ Τουρκίας

Αγαπητοί σύντροφοι,

Με αυτήν την επιστολή, χαιρετίζουμε τη μαχητική σας δουλειά για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη στην Ελλάδα. Στέλνουμε από την Τουρκία θερμούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, που δεν χάνουν ούτε λεπτό αυτές τις τελευταίες μέρες πριν από τις εκλογές, αλλά δουλεύουν για να διαφωτίσουν, να κινητοποιήσουν και να οργανώσουν τις γειτονιές τους, όχι μόνο μπροστά στις 7 Ιούλη αλλά και για τη νέα περίοδο που ξεκινά μετά τις 8 Ιούλη.

Το ΚΚΕ είναι η μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση για το λαό, με την αποφασιστική του αντίσταση ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που ελήφθησαν υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, ενάντια στα μνημόνια που σήμαιναν ολοένα και πιο αυστηρό προϋπολογισμό για τις εργαζόμενες μάζες. Ενάντια στην εμπλοκή με τις πολιτικές των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που φέρνουν καθημερινά εντονότερους ανταγωνισμούς και μεγαλύτερους κινδύνους για τους λαούς.

Το ΚΚΕ είναι η κληρονομιά των ηρώων του ελληνικού λαού, των μαχητικών αγώνων που δόθηκαν εναντίον των ιμπεριαλιστών και εναντίον των αστικών «τοπικών ανταποκριτών» τους στην Ελλάδα.

Το ΚΚΕ είναι η υπερηφάνεια του λαού, για την πάλη του απέναντι σε εκείνους που ξεπουλούν ό,τι οι άνθρωποι έχουν κερδίσει με την εργασία τους, με τον ιδρώτα και το αίμα τους και στη συνέχεια τους αναγκάζουν να επιβιώνουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Το ΚΚΕ είναι η δύναμη του λαού, που πάντα θα κρατήσει την κόκκινη σημαία της εργατικής τάξης ψηλά, που ποτέ δεν θα υποκύψει.

Το ΚΚΕ είναι η μόνη αξιόπιστη ελπίδα του λαού, το μόνο μεταξύ όσων αναφέρονται στα προβλήματα και τους κινδύνους που έχει ένα σαφές σχέδιο για το μέλλον: Το σοσιαλισμό - κομμουνισμό!

Σύντροφοι,

Χαιρετίζουμε τον αγώνα σας, τις ακούραστες προσπάθειές σας και την αδιάκοπη παρουσία σας σε κάθε εργοστάσιο, σχολείο, γειτονιά και χωριό σε όλη την Ελλάδα. Χαιρετίζουμε επίσης αυτούς που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας και θα ψηφίσουν το ΚΚΕ.

Για ένα ισχυρότερο ΚΚΕ του λαού!

Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας

Κεντρική Επιτροπή

Το ΚΚ Βελγίου

Αγαπητοί σύντροφοι,

Το Κομμουνιστικό Κόμμα του Βελγίου εκφράζει την αλληλεγγύη του στο ΚΚΕ για τη μάχη των πρόωρων εκλογών της 7ης Ιούλη 2019.

Η δέσμευση του ΚΚΕ προς την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία, για την ενίσχυση των αγώνων κατά των αντιλαϊκών - αντεργατικών πολιτικών, είναι σταθερή και θα συνεχιστεί. Πράγματι, όποια κυβέρνηση διαδεχθεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να καταστρέφει τα δικαιώματα των εργαζομένων και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

Απέναντι στη συνεχιζόμενη ανασύνθεση των αστικών δυνάμεων και ιδιαίτερα της σοσιαλδημοκρατίας (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ) μετά τις ευρωεκλογές, η ψήφος υπέρ του ΚΚΕ είναι μια σαφής ψήφος κατά των ρεφορμιστικών αυταπατών, μια σαφής ψήφος υπέρ της ανάγκης οργάνωσης και συνέχισης του αγώνα και κατά του καπιταλιστικού συστήματος, για το σοσιαλισμό.

Παρακαλώ, αγαπητοί σύντροφοι, δεχτείτε τις συντροφικές ευχές του ΚΚ Βελγίου για επιτυχία σε αυτήν την εκλογική μάχη.

Βρυξέλλες, 4 Ιούλη 2019


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ