Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνιστική απάντηση και μήνυμα ετοιμότητας από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

  • ΚΚΕ: Μπορεί η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ να τσακώνονται για την πατρότητα των μέτρων, όμως η ανάπτυξή τους ούτε για όλους είναι ούτε βιώσιμη ούτε δίκαιη, είναι βαθιά ταξική. Γι' αυτό ο λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να στηρίξει τους στόχους του κεφαλαίου, αλλά να βάλει μπροστά τις δικές του ανάγκες
  • Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν για σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, για ζωή με δικαιώματα
  • Το «ψητό» των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ αφορά τους επιχειρηματικούς ομίλους και όχι τους εργαζόμενους, που θα συνεχίσουν να πληρώνουν στο όνομα της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Η νέα επίθεση που σχεδιάζει η ΝΔ σε Εργασιακά, Ασφαλιστικό και συνδικαλιστικά δικαιώματα, αποτελεί συνέχεια του αντεργατικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ και απόδειξη ότι η ανάπτυξη των κερδών των λίγων προϋποθέτει το τσάκισμα των πολλών.
  • Η «ανάκαμψη», το «καλό οικονομικό κλίμα», η «εμπιστοσύνη των αγορών και των επενδυτών», για τα οποία κομπάζει η κυβέρνηση, δεν ανατρέπουν την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός. Ισα ίσα, προϋπόθεση για όλα αυτά είναι ότι η αντιλαϊκή πολιτική των «μεταμνημονιακών» δεσμεύσεων θα εφαρμόζεται μέχρι κεραίας.


ΣΕΛ.  10   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ