Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
Στο στόχαστρο οι λαοί
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Το Σάββατο η πανελλαδική συνάντηση των επιτροπών

Πανελλαδική συνάντηση όλων των επιτροπών που έχουν συγκροτηθεί σε όλη τη χώρα στα πλαίσια της λειτουργίας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη», διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο, 1η του Δεκέμβρη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ στην Αθήνα.

Στην πρόσκληση - κάλεσμα τονίζεται ότι «σήμερα θεωρείται αναγκαία η ανταλλαγή της πολύτιμης πείρας από την κοινή προσπάθεια που αναπτύχθηκε, η διαμόρφωση συγκεκριμένων αιτημάτων, γύρω από τους άξονες πάλης, η συζήτηση ενός γενικού πλαισίου συντονισμένης δράσης για το ερχόμενο διάστημα και μάλιστα ενόψει του προωθούμενου ευρωτρομονόμου σε επίπεδο ΗΠΑ και ΕΕ, αλλά και άλλων νομοθετημάτων και πρακτικών που προωθούνται στη χώρα μας».

Στόχος της πανελλαδικής συνάντησης των επιτροπών της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης», που έχουν συγκροτηθεί σε δεκάδες δήμους, είναι να ενισχυθεί με τη διεύρυνση των δυνάμεών της και τη δημιουργία επιτροπών και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας, αλλά και τη διαμόρφωση αιτημάτων πάλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ