Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ζήτησε άδεια, έλαβε... ξύλο!

Απίστευτη ιστορία σε βάρος υπαλλήλου των Φυλακών Χαλκίδας

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας).-

Τον διευθυντή των Φυλακών Χαλκίδας Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, για απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά σε υπάλληλο και μέλος του σωματείου, καταγγέλλει η Ενωση Υπαλλήλων Κλειστής Φυλακής Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ενωσης, ο υπάλληλος Ιωάννης Κυλινδρής δέχτηκε την απαράδεκτη συμπεριφορά του διευθυντή των φυλακών, όταν ζήτησε ενημέρωση για την κανονική του άδεια και τον τρόπο που αυτή χορηγείται στους υπαλλήλους. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο διευθυντής τον έδιωξε απ' το γραφείο του και όταν αργότερα ο υπάλληλος πήγε κανονικά στη θέση υπηρεσίας του, στο αρχιφυλακείο, δέχτηκε υβριστική επίθεση, προπηλακίστηκε και χτυπήθηκε απ' τον αρχιφύλακα Θεοδ. Πύλια. Από το περιστατικό ο Ιωαν. Κυλινδρής υπέστη ψυχολογικό σοκ και κάκωση της κάτω γνάθου, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατρικής εξέτασης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διακομίστηκε ο υπάλληλος.

Η Ενωση Υπαλλήλων Κλειστής Φυλακής Χαλκίδας καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του διευθυντή Π. Κωνσταντόπουλου απέναντι στους υπαλλήλους, όσο και την επιλεκτική έγκριση των αδειών τους, ενώ καταδικάζει την απρόκλητη, βίαιη συμπεριφορά του αρχιφύλακα και ζητάει την άμεση παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της ηρεμίας στην υπηρεσία και την εύρυθμη λειτουργία της φυλακής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ