Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ
Ζητά συνένοχους στην προσπάθεια νέας εξαπάτησης του λαού

«Δίχτυα» στο λαό της Πάτρας έριξε χτες βράδυ ο Αλ. Τσίπρας, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Αχαΐα, απ' όπου ξεκίνησε την «πορεία στο λαό», στο πλαίσιο της προσπάθειας «μετασχηματισμού» του ΣΥΡΙΖΑ, οργανωτικής του προσαρμογής στο ρόλο ενός εκ των βασικών πυλώνων του αστικού πολιτικού συστήματος της χώρας και ανανέωσης της ικανότητας χειραγώγησης του λαού, που θα κορυφωθεί στις αρχές του επόμενου χρόνου στο τακτικό του Συνέδριο.

Ο τέως πρωθυπουργός, παρακάμπτοντας πλήρως τα κυβερνητικά του αντιλαϊκά έργα, έταξε... κοινωνική δικαιοσύνη αν ο λαός τούς ξαναδώσει εντολή διακυβέρνησης και προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να εγγραφούν μέλη στον νέο ΣΥΡΙΖΑ και να πάρουν «ενεργό μέρος» στην προσπάθεια νέας εξαπάτησης του λαού, ενσωμάτωσής του στα προτάγματα του κεφαλαίου, που αποτελούν και την ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως πιστοποιεί η στρατηγική της σύμπλευση με τη ΝΔ που καθημερινά επιβεβαιώνεται.

Σε μια ομιλία με άρωμα παλαιοΠΑΣΟΚικό, ο Αλ. Τσίπρας απηύθυνε «πανδημοκρατικό προσκλητήριο», όπως είπε, για «να φτιαχτεί η παράταξη της νέας εποχής που θα είναι ικανή να κάνει αισθητή την παρουσία της με πρόγραμμα για ριζικές τομές και μεγάλη αλλαγή της πορείας του τόπου», ενώ στο πλαίσιο της δικομματικής κοκορομαχίας επιτέθηκε στη ΝΔ επειδή ...εφαρμόζει την πολιτική του με αιχμές τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία υπερασπίστηκε ως συμφωνία που βγάζει τη χώρα από τη διεθνή απομόνωση, τη διαχείριση του Προσφυγικού με κορωνίδα την κατάπτυστη Συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας που εγκλωβίζει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα και εντείνει την καταστολή στα σύνορα κ.ά. Κατηγόρησε ακόμα τη ΝΔ ότι κάνει χάρες στην ολιγαρχία και γκρεμίζει κατακτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ