Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Κοζάνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση - ημερίδα στην αίθουσα του ΤΕΕ, με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες για τη λεγόμενη 4η Βιομηχανική Επανάσταση», που περιλαμβάνει: Κεντρική ομιλία από τον Γρηγόρη Λιονή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Θεματικές παρεμβάσεις από τους υποψήφιους διδάκτορες της Πολυτεχνικής Σχολής, Δήμο Τσούρο και Βασίλη Τσιόγκα, με θέμα «Ερευνα και Καινοτομία: Εργαλείο ανάπτυξης για τα κέρδη των λίγων ή για τις ανάγκες των πολλών» και «Ο νέος επιστήμονας στη σύγχρονη κοινωνία».

-- Στις 7 μ.μ., στα Πατήσια, σε εκδήλωση για τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και το Προσφυγικό, στον Πολυχώρο «ΕΚΣΤΑΝ» (Καυταντζόγλου 5 - πλησίον Πατησίων), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του Κόμματος.

Αύριο Παρασκευή, στις 10 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΑΕΝ Μακεδονίας (Μηχανιώνα), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Οι νέοι κανονισμοί του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ/ΙΜΟ) για τη μείωση των εκπομπών οξειδίων του Θείου (SOχ) από τα καυσαέρια των πλοίων από 1/1/2020. Scrubbers και καύσιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο και οι νέες δυσκολίες για τα πληρώματα». Θα μιλήσει ο Αντώνης Κρητικός, ναυπηγός - μηχανικός του ΕΜΠ.

Το Σάββατο 14 Δεκέμβρη:

-- Οι Οργανώσεις Εξαρχείων Αθήνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ οργανώνουν ιστορικό περίπατο με θέμα «Ο ηρωικός Δεκέμβρης του 1944 - Ο αγώνας του ΕΛΑΣ Εξαρχείων». Εκκίνηση στις 11 π.μ. από Στουρνάρη και Πατησίων.

-- Η ΤΟ Πέλλας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι ανταγωνισμοί και οι επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών χωρίζουν τους λαούς και γεννούν την προσφυγιά. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας και τον αγώνα μας ενάντια στον κοινό εχθρό», στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Καρδίτσας διοργανώνει συνεστίαση στο «Sale» (3ο χιλιόμετρο Καρδίτσας - Σμοκόβου). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιεί εκδήλωση - μουσική βραδιά με την Δώρα Δημαράκη και Κώστα Αντάρα, στο Μεσόβουνο Εορδαίας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., οι Οργανώσεις Α' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν βραδιά heavy metal στον πολυχώρο «Apodec» (Στρατηγού Σφέτσου 3, κάθετη της Φράγκων).

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Φλώρινας πραγματοποιεί συνεστίαση στην ταβέρνα «Καλύβα».

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Λήμνου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο «Μάνος» στα Ρηχά Νερά Μύρινας.

Το Σάββατο 14 Δεκέμβρη:

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΟ Υγείας Πρόνοιας Αττικής καλεί στη συνεστίασή της στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού).

-- Στις 8.30 μ.μ., η TΕ Φωκίδας διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Διογένης» στην Κίρρα.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Νέας Ιωνίας Αττικής διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στο 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας (Ανατόλια, Εμ. Παππά 6, Καλογρέζα).

-- Στις 8.30 μ.μ., οι Οργανώσεις Ιλίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν γλέντι στα γήπεδα της Ραδιοφωνίας (Πριάμου & Πρέσπας).

Την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ. στο «Κύτταρο», η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής διοργανώνει μουσικό αφιέρωμα για τη συμβολή της γυναίκας στο ρεμπέτικο τραγούδι, με τους Πλανώδειους, την Ανατολή Μαργιόλα και την Γιολάντα Δανάου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ