Τρίτη 24 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να δοθεί μαζική λαϊκή απάντηση στα κυβερνητικά σχέδια

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων. Αν το κάνει, να ξέρει ότι θα έχει την τύχη άλλων παρόμοιων νόμων. Ο λαός με τους αγώνες του θα τον ακυρώσει στην πράξη

  • Με το νομοσχέδιο που συζητήθηκε στο χτεσινό υπουργικό συμβούλιο, η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς στις διαδηλώσεις, μέχρι και την απαγόρευση ή την ενοχοποίησή τους για προβοκατόρικες ενέργειες που καμία σχέση δεν έχουν με το λαϊκό κίνημα. Μετά το δικαίωμα στην απεργία, βάζει στο στόχαστρο και τις διαδηλώσεις, επενδύοντας στον «κοινωνικό αυτοματισμό».
  • Ο λαός χρειάζεται να απαντήσει μαζικά σε αυτό το μπαράζ περιστολής συνδικαλιστικών και λαϊκών ελευθεριών, γιατί το δόγμα «νόμος και τάξη» πάει χέρι χέρι με την πολιτική που καταργεί τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και εργασιακά δικαιώματα, που διαλύει την Κοινωνική Ασφάλιση, που εμπορευματοποιεί περαιτέρω την Υγεία και την Παιδεία και εμπλέκει τη χώρα μας όλο και βαθύτερα στα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια.

ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ