Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΡΑΣ
Υποσχέσεις αντί για λύσεις

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά και την αόριστη υποσχεσιολογία με την οποία ο περιφερειάρχης απάντησε χτες στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο της Φοιτητικής Εστίας Πατρών.

Οι φοιτητές από νωρίς το πρωί, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγία Σοφία, απ' όπου πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας με προορισμό την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Εκεί συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Ν. Μπελιβάνη και του εξέθεσαν τα σοβαρά προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Εστίας και στο εστιατόριο. Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης με μπόλικα «θα» και την υπόσχεση πως θα διατεθούν σύντομα 100.000 δραχμές για τις κτιριακές εγκαταστάσεις στην Εστία - ποσό ελαχιστότατο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες - ουσιαστικά δε δεσμεύτηκε να λύσει κανένα από τα προβλήματα. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει στους φοιτητές, μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες αποφυγής της ερώτησης γιατί δεν προσλαμβάνεται μόνιμο προσωπικό για την εστία, ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι λιγότερο παραγωγικοί από ένα ιδιωτικό συνεργείο.

Οι απαντήσεις του περιφερειάρχη δεν ικανοποίησαν τους φοιτητές που αναμένεται με αποφάσεις των συλλόγων τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους για αναβάθμιση της φοιτητικής μέριμνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ