Τετάρτη 22 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Με γνώμονα τον «ψηφιακό εκσυγχρονισμό» του αστικού κράτους, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του κεφαλαίου, κινήθηκε η συνάντηση χτες του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Επισήμως, στη συνάντηση έγιναν ανασκόπηση των κυριότερων δράσεων του υπουργείου το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης και παρουσίαση των σημαντικότερων πρωτοβουλιών που έχουν ενταχθεί στον προγραμματισμό για το 2020.

Χαρακτηριστικά, ο Κυρ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι στόχος του είναι «να διαμορφώσουμε ένα κράτος σύγχρονο, λειτουργικό, το οποίο δεν θα ταλαιπωρεί τους πολίτες και τις επιχειρήσεις».

Εξάλλου, έχοντας κατά νου τα προτάγματα των ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων, ο πρωθυπουργός αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, όπου θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή. Οπως έλεγε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, «είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν συναντήσεις με επιχειρηματικό - επενδυτικό ενδιαφέρον. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες με πολιτικό ενδιαφέρον».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ