Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Βράβευσαν τους πρωτοπόρους στην Οικονομική Εξόρμηση

Εκδήλωση βράβευσης των πρωτοπόρων Οργανώσεων και μελών τους πραγματοποίησαν οι ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ το Σάββατο 8/2.

Ετσι, η μεγάλη προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση βραβεύτηκε με ένα συμβολικό «έπαθλο». Σημειώνεται ότι με την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια των οπαδών και φίλων του ΚΚΕ, που δούλεψαν πλάι στις Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις, η κάλυψη του πλάνου έφτασε στο 124,6% για την Οργάνωση του Κόμματος και στο 105,2% για την ΤΟ της ΚΝΕ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Δυτικών Συνοικιών. Αναφέρθηκε στη συνολική προσπάθεια της Κομματικής Οργάνωσης για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, στην ανάγκη κάτω από όλες τις συνθήκες να εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία και δράση μας, αλλά και την παρακαταθήκη και τις δυνατότητες που μας άφησε αυτή η μάχη στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας.

Για την ...ιστορία, πρώτη ΚΟΒ στην άμιλλα αναδείχτηκε η ΚΟΒ του Κάτω Ιλίου, ενώ σε απόσταση «αναπνοής» βρέθηκαν η ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων και η ΚΟΒ Κέντρου Ιλίου. Από την Οργάνωση της ΚΝΕ βραβεύτηκαν η μαθητική ΟΒ ΕΠΑΛ και η εδαφική ΟΒ Αγίων Αναργύρων - Καματερού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ