Σάββατο 14 Μάρτη 2020 - Κυριακή 15 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ
Προέχει η υγεία του λαού και όχι τα κόλπα του περιφερειάρχη

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής, με αφορμή ενημέρωση του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη ότι θα γίνουν συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα χωρίς την παρουσία κόσμου. Στην ανακοίνωση οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επισημαίνουν:

«Με αφορμή την εκδοθείσα ΠΝΠ (Φ.Ε.Κ. Α' 55/2020), που καθορίζει τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων των συλλογικών οργάνων αυτή την περίοδο, και σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματος του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, καλούμε την περιφερειακή αρχή να μην τολμήσει να πάρει αποφάσεις με τέτοιους τρόπους για τόσο σοβαρά ζητήματα για το λαό της Αττικής, όπως είναι αυτά που αφορούν τη διαχείριση των απορριμμάτων, τη ΜΠΕ για τον ΟΛΠ κ.λπ.

Δηλώνουμε ότι τέτοια σοβαρά θέματα μπορούν και πρέπει να περιμένουν, ώστε να συζητηθούν σε συνεδριάσεις ανοιχτές για όλους τους ενδιαφερόμενους και με τη διά ζώσης παρουσία των περιφερειακών συμβούλων.

Αυτή τη χρονική περίοδο προέχει η υγεία του λαού και τίποτα άλλο, και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί όλη η προσπάθεια της περιφερειακής αρχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ