Σάββατο 30 Μάη 2020 - Κυριακή 31 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε νέο τεύχος του περιοδικού «το κόκκινο Αερόστατο»

Κυκλοφόρησε και διακινείται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ το 15ο τεύχος του περιοδικού «το κόκκινο Αερόστατο», που επιμελείται η Διατμηματική Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας.

Σε αυτό το τεύχος του περιοδικού υπάρχουν αρκετές σελίδες που αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα της πανδημίας και όσα έζησαν τα παιδιά με την καραντίνα, το κλείσιμο των σχολείων, την τηλεκπαίδευση, τις αλλαγές στη δουλειά των γονιών τους κ.λπ., που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν πράγματα, αλλά και να προβληματιστούν μέσα από τις νέες εμπειρίες που βίωσαν.

Ακόμα, με αφορμή την 5η Ιούνη, Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, το περιοδικό αφιερώνει δύο σελίδες του με θέμα: «Προστατεύουμε το περιβάλλον! Μαθαίνουμε ποιοι, γιατί και με ποιον τρόπο το καταστρέφουν».

Σε συνέχεια της ύλης από προηγούμενα τεύχη, υπάρχει επίσης το τρίτο μέρος του αφιερώματος στα παραμύθια που έχει σκοπό να παρακινήσει τα παιδιά στο διάβασμα, να ενισχύσει τη φαντασία τους, την επαφή τους με την ανάγνωση, αφήγηση, ακρόαση ιστοριών - παραμυθιών.

Οι μικροί αναγνώστες θα βρουν ακόμα ένα ενδιαφέρον δισέλιδο για την άνωση, καθώς κι ένα δισέλιδο για την Επανάσταση του 1821, ενώ δεν λείπουν κι όλες οι αγαπημένες μόνιμες στήλες του περιοδικού: Διήγημα, καλοκαιρινές κατασκευές, παιχνίδια, σπαζοκεφαλιές, σκάκι και πολλά ακόμα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ