Σάββατο 30 Μάη 2020 - Κυριακή 31 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
5 ΙΟΥΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Αλεξάνδρα Σμυρλή

Μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ανω Λιοσίων και Φυλής, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου ΓΕΛ Ανω Λιοσίων

Είμαι μητέρα 2 παιδιών, ζω και μεγαλώνω τα παιδιά στα Ανω Λιόσια, σε μια απόσταση από τη χωματερή μικρότερη των τεσσάρων χιλιομέτρων! Οταν ο άνεμος φυσάει προς τα σπίτια μας η μπόχα δεν αντέχεται και δεν είναι μόνο η μυρωδιά, αλλά το τι εκλύεται στην ατμόσφαιρα και το έδαφος, τι αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Χρόνια τώρα μας καταδικάζουν στον καρκίνο της χωματερής και με τις νέες εξελίξεις σχεδιάζουν να μας τον φορτώσουν για πολλές γενιές ακόμα. Φτάνει πια με τον καρκίνο της χωματερής! Φτάνει πια με την κοροϊδία από δημάρχους, περιφερειάρχες και κυβερνήσεις!

Οι γονείς και οι κάτοικοι μαζί με τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής, που όλο το προηγούμενο διάστημα πάλεψαν να κλείσει τώρα η χωματερή στη Φυλή θα είναι μπροστά και απευθύνουν πλατύ κάλεσμα στο λαό της περιοχής. Εχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας να παλέψουμε για το μέλλον και την υγεία τους!

Ολοι την Παρασκευή 5 Ιούνη στις 7 μ.μ. στη διασταύρωση της λεωφόρου Φυλής με τη λεωφόρο Θηβών!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ