Πέμπτη 18 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καταγγέλλει το αντιΚΚΕ παραλήρημα στον «ΣΚΑΪ»

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με σχόλιό του καταγγέλλει τον Αρη Πορτοσάλτε και τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», σημειώνοντας:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε, που με τη γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού ανακάλυψε ότι για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το ΚΚΕ.

Πολύ βολική - αν και γελοία - δικαιολογία για να κρυφτεί το χάος και το πραγματικό βασανιστήριο που προκάλεσαν ο "Μεγάλος Περίπατος" και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δήμο της Αθήνας, που μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε.

Τι κι αν χτες αυτοί που κινητοποιούνταν ήταν οι κατά τ' άλλα "ήρωες" υγειονομικοί! Προφανώς γι' αυτούς είναι ήρωες αν σκύβουν το κεφάλι και όχι όταν διεκδικούν για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων... Αλήθεια, για το σημερινό (σ.σ. χτεσινό) χάος στο κέντρο της Αθήνας ποια κινητοποίηση ευθύνεται;

Είναι προφανές ότι το νέο παραλήρημα Πορτοσάλτε δεν είναι ευθύνη μόνο του ιδίου, αλλά και της εκπομπής που τον φιλοξενεί ("Σήμερα"), σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν περνάει ούτε από έξω.

Το δυστύχημα γι' αυτούς είναι ότι ο κόσμος τούς έχει πάρει χαμπάρι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ