Πέμπτη 18 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των ΚΟ του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 8 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα καράβια στο λιμάνι του Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Κρητικός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το Ταμείο Νομικών (Σωκράτους 53) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., στην Καλλιθέα (καφέ «Ηλιόπετρα», Θησέως 99), θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στη Δραπετσώνα (πλατεία μεταξύ οδών Καπετανίδου & Σωκράτους, έναντι Ενωσης Ποντίων), θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Ν. Σμύρνη (Πάρκο Αιγαίου και Θράκης), θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Νοτίων Συνοικιών.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Τράπεζας της Ελλάδας καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241), με ομιλητή τον Γ.Κρητικό.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Κορωπί (πλατεία Ελευθερίας) θα μιλήσει ο Κωστής Παναγιώτου, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πάρκο Χαριλάου θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Βότση - Φοίνικα (πάρκο Κηφισιάς) θα μιλήσει ο Βικέντιος Αντωνάκης, μέλος του ΤΓ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Κατερίνης θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ. Στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία σχολικών τροχονόμων στα γραφεία της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ στην Κατερίνη.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 8 μ.μ. στη Γιάννουλη Λάρισας (πλατεία Μικρασιατών, μαγαζί «Πλατεία») θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καλαμάτα, έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στα Γρεβενά (πλατεία Λαχαναγοράς) θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟΒ ΕΒΕ Λάρισας διοργανώνουν εκδήλωση, στις 7.30 μ.μ., στο κέντρο «Φρούριο», με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος της ΚΕ για τους ΕΒΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ