Πέμπτη 18 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τίποτα δεν θα καταφέρει να μπει εμπόδιο στην επικοινωνία του Κόμματος με το λαό της περιοχής

Την προσπάθεια φίμωσης του ΚΚΕ από τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης ενόψει της χτεσινής πολιτικής συγκέντρωσης στην Αλεξανδρούπολη, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Εβρου.

Στην ανακοίνωσή της η Οργάνωση του Κόμματος τονίζει ότι η περιοδεία του ΓΓ της ΚΕ «γίνεται σε μια περίοδο που οξύνονται τα λαϊκά προβλήματα, λόγω της νέας καπιταλιστικής κρίσης όπου η πανδημία λειτούργησε ως καταλύτης, αλλά και παρατηρείται όξυνση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών».

Και προσθέτει: «Η πόλη της Αλεξανδρούπολης εντάσσεται ολοένα και περισσότερο στο κουβάρι των ανταγωνισμών, με την ανοιχτή πια παρέμβαση των ΑμερικανοΝΑΤΟικών, επιχειρηματικών ομίλων, μονοπωλίων κ.λπ. Επομένως, η ενημέρωση, η επαφή με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ είναι περισσότερο από αναγκαία στις μέρες μας για το λαό, αλλά αποτελεί και καρφί στο μάτι όσων θέλουν να τον εφησυχάσουν για να περάσουν ανενόχλητοι την πολιτική τους».

Η ΤΕ Εβρου καταγγέλλει πως με τους παραπάνω συντάσσεται και η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης, η οποία «έχει προχωρήσει σε ένα κυνήγι των ενημερωτικών υλικών του Κόμματος. Καταγγέλλουμε τη στάση της και δηλώνουμε ότι τίποτα δεν θα καταφέρει να μπει εμπόδιο στην επικοινωνία του Κόμματος με το λαό της περιοχής».

Να σημειωθεί πως με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή επί της ουσίας επιβεβαιώνει τις καταγγελίες, καθώς δηλώνει ότι απομάκρυνε το υλικό του Κόμματος σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, επικαλούμενη προκλητικά τον... «κίνδυνο για την ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ