Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας, θα συναντηθεί στις 10 π.μ. με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Καρβέλη. Στις 12 μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Επιτροπής Περιοχής του ΚΚΕ στην Πάτρα (12ου Συντάγματος 34). Στις 7 μ.μ. θα περιοδεύσει στις Εργατικές Κατοικίες Αγ. Νεκταρίου.

Την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση στα Γλυκά Νερά Αττικής (κεντρική πλατεία, Λαυρίου και Κορυτσάς) θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση στην ταράτσα των γραφείων του ΚΚΕ στο Κορωπί θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση στον Γέρακα (πάρκο οδού Ολύμπου) θα μιλήσει η Χρυσάνθη Νικολή, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Ιωαννίνων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στο μνημείο των εκτελεσθέντων στο Σταυράκι, για τους κομμουνιστές και αγωνιστές που εκτελέστηκαν στις 27 Ιούλη, στις 9 και 10 Αυγούστου του 1948, αφού υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια στο παγοποιείο «ΦΙΞ», τη «Μακρόνησο» των Ιωαννίνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ