Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
Να τιμωρηθούν οι φασίστες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής

Κινητοποίηση από σωματεία και φορείς στις 18 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι

Κάλεσμα κινητοποίησης για τα επτά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής απευθύνουν σωματεία και συνδικάτα του Πειραιά που συμμετείχαν στη χτεσινή σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Κερατσίνι (πλ. Ζαρντέν, Αμφιάλη). Επίσης τα σωματεία καλούν σε κινητοποίηση την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, μέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση στη δίκη της ΧΑ, απαιτώντας να καταδικαστεί η ναζιστική εγκληματική οργάνωση.

Τα σωματεία απαιτούν να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι ναζιστές της Χρυσής Αυγής και καταγγέλλουν την απαράδεκτη εισήγηση της εισαγγελέα στη δίκη, που προσπαθεί να ξεπλύνει τους δολοφόνους ναζί.

«Δεν εφησυχάζουμε απέναντι στο φασισμό», αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα και υπογραμμίζουν: «Απομονώνουμε τους φασίστες όπου και με όποιον τρόπο και με όποια ετικέτα κάνουν την εμφάνισή τους, και στοχεύουμε αυτούς για τους οποίους δουλεύουν: Βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβους, μεγαλεμπόρους, τραπεζίτες και τα λοιπά παράσιτα της κοινωνίας, το σάπιο σύστημά τους.

Καταδικάζουμε τον αντικομμουνισμό, που είναι λίπασμα για να ανδρώνεται ο φασισμός.

Να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ