Πέμπτη 3 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χιόνια στην Εύβοια

Εντονη χιονόπτωση σε περιοχές της Νοτιοκεντρικής και Νότιας Εύβοιας και τσουχτερό κρύο ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της χτεσινής, δεύτερης μέρας του νέου χρόνου για το νομό. Κατά τα άλλα ο χτεσινός πρωινός παγετός, που επικράτησε σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, έριξε το θερμόμετρο αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν (Καρπενήσι -7, Φουρνά -7 κλπ.).

Το οδικό δίκτυο, ωστόσο, παρέμεινε ανοιχτό εκτός περιοχών της ορεινής Φθιώτιδας και της Εύβοιας, όπου τα καιρικά φαινόμενα ήταν εντονότερα. Ετσι, χτες το μεσημέρι στην Εθνική οδό Χαλκίδας-Αιδηψού, από το 30ό μέχρι το 40ό χλμ. η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Προβλήματα είχαν δημιουργηθεί και μέσα στην πόλη της Κύμης, όπου το χιόνι έφτασε τους 30 πόντους, αλλά και στο τοπικό επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενώ 9 χωριά παρέμεναν αποκλεισμένα.

Τέλος, δεν έγιναν τα δρομολόγια των πορθμειακών γραμμών Κύμη - Σκύρος - Κύμη, Ερέτρια - Ωρωπός, Αιδηψός - Αρκίτσα (μόνο διακοπές πρωινών δρομολογίων έγιναν), ενώ διεξήχθησαν κανονικά από Στείρα - Αγία Μαρίνα και Γλύφα - Αγιόκαμπος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ