Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Κομμουνιστική Νεολαία Αυστρίας

Αγαπητοί σύντροφοι, στεκόμαστε δίπλα στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας ως αδερφική οργάνωση. Εχουμε συμμετάσχει στο Φεστιβάλ σας στην Αθήνα πολλές φορές στο παρελθόν και ελπίζουμε εξίσου περισσότερες στο μέλλον.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Ως χώρα στα σύνορα της ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ενωσης, πραγματοποιούνται σοβαρές αγριότητες ενάντια στους πρόσφυγες στη Μεσόγειο. Οι εντάσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αυξάνονται, ενώ οι εργάτες, φοιτητές, άνεργοι και ηλικιωμένοι εξακολουθούν να υποφέρουν από τις ευρωπαϊκές πολιτικές λιτότητας. Και σαν να μην ήταν αυτά αρκετά, η κρίση του κορονοϊού χτύπησε άγρια και την Ελλάδα. Οι αντιθέσεις της καπιταλιστικής κοινωνίας έχουν γίνει όλο και πιο ξεκάθαρες και επομένως το ιστορικό μας καθήκον ως κομμουνιστές είναι να ανατρέψουμε αυτό το οπισθοδρομικό σύστημα.

Οι σύντροφοί μας από την Ελλάδα έχουν οργανώσει τρομερές εξεγέρσεις στο παρελθόν και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο για να επιτύχουν τον σοσιαλισμό. Με αυτή την έννοια ευχόμαστε τα καλύτερα για το φετινό Φεστιβάλ, είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε τα καλύτερα μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Κόκκινοι χαιρετισμοί από την Αυστρία!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ