Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Συσκέψεις και εξορμήσεις με το Κάλεσμα της ΚΕ του Κόμματος πραγματοποιούν Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αττική και μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα, Πέμπτη, στο Παγκράτι, σε εργαζόμενους στον Επισιτισμό στις 7 μ.μ., σε ΕΒΕ στο Κουκάκι στις 12 μ., σε ΕΒΕ στη Γούβα στις 6 μ.μ., σε ΕΒΕ στα Εξάρχεια και στην Αχαρνών.

Το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη, στο Παγκράτι (πλατεία Βαρνάβα) στις 12 μ., σε ΕΒΕ στην Κυψέλη στις 11 π.μ.

Τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη, στις 7 π.μ. κλιμάκιο της ΚΟ ΟΤΑ Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής και δημοτικό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους του δήμου Aγίων Αναργύρων - Καματερού.

Την Τρίτη 22 Σεπτέμβρη, στον Νέο Κόσμο στο ΙΚΑ της περιοχής στις 11 π.μ. και σε σούπερ μάρκετ στο Κουκάκι στις 7 μ.μ.

Την Τρίτη 22 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στα Ταμπούρια Πειραιά (πλατεία Κύπρου), με ομιλήτρια την Ζωή Παπαδοπούλου, μέλος της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη, ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφθεί τον Ασπρόπυργο. Στις 6.30 π.μ. θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του δήμου Ασπροπύργου και θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Στις 7.45 π.μ. θα επισκεφθεί το Λύκειο Ασπροπύργου και θα συνομιλήσει με το προσωπικό. Στις 9 π.μ. θα περιοδεύσει στους διοικητικούς υπαλλήλους του δήμου Ασπροπύργου.

Την Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Πέραμα (πλατεία Ηρώων), με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Β' Πειραιά του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ