Σάββατο 3 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 4 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συγκέντρωση διεκδίκησης για τα κτίρια του Πολυτεχνείου

Το Σάββατο 3/10, στις 8 μ.μ., στο Γιαλί Τζαμί

«Τα κτίρια του Πολυτεχνείου ανήκουν στο λαό και τους φοιτητές των Χανίων. Καμιά συμφωνία επιχειρηματικής δραστηριότητας!».

Με το σύνθημα αυτό οι ΤΟ Χανίων της ΚΝΕ διοργανώνουν συγκέντρωση διεκδίκησης το Σάββατο 3 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στο Γιαλί Τζαμί. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαγνήσαλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει LiVe με τους Urban Pulse καθώς και άλλα τοπικά συγκροτήματα.

Η συγκέντρωση γίνεται για το ιστορικό κτίριο της 5ης Μεραρχίας στο Λόφο Καστέλι, το κτίριο του Παπαδοπέτρου, της Γαλλικής Σχολής, του κολυμβητηρίου καθώς και πολλά άλλα που είναι περιουσία του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ απαιτούν «να ακυρωθεί τώρα η συμφωνία επιχειρηματικής αξιοποίησης μεταξύ Πολυτεχνείου - "Belvedere" και να ξεκινήσει η αξιοποίησή τους για τις ανάγκες των φοιτητών και της νεολαίας της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να τα ξεπουλήσει η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να επιστρατεύσει ακόμα και ΜΑΤ πριν από λίγες μέρες».

«Εχουμε ανάγκη από χώρο σύγχρονο και δωρεάν που θα ανήκει στον πραγματικό του ιδιοκτήτη: Τους φοιτητές, τη νεολαία και το λαό των Χανίων. Δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν ακόμη μεγαλοξενοδόχο», σημειώνεται στο κάλεσμα, ενώ οι Οργανώσεις της ΚΝΕ διεκδικούν να λειτουργήσει για τους φοιτητές και τη νεολαία ως χώρος πολιτισμού και αθλητισμού, μελέτης, εκδηλώσεων και σίτισης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ