Παρασκευή 16 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα των ΚΟ του ΚΚΕ

-- Στηρίζοντας το αίτημα απονομής του Νόμπελ Ειρήνης στην ιατρική ταξιαρχία «Χένρι Ριβ», η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κούβα: Η Επανάσταση στην υγεία του λαού και η διεθνιστική της διάσταση».

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 17 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου και θα μιλήσει η πρέσβειρα της Κούβας, Zelmys Maria Dominguez Cortina. Θα προλογίσει ο Ελισαίος Βαγενάς, υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ο αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού δεν μπορεί να περιμένει», την Κυριακή 18 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος). Θα μιλήσει ο Γιάννης Παπαζαχαρίας, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ πραγματοποιεί την Κυριακή 18 Οκτώβρη τις εξής συσκέψεις: Στις 11 π.μ., στο παλιό δημαρχείο των Πεύκων, θα μιλήσει η Ελένη Μπακιρλή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στις 11.30 π.μ., στο καφέ «Bistro» στα Μετέωρα Πολίχνης, θα μιλήσει ο Μάριος Παλάντζας, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης. Στις 11 π.μ., στο ΚΑΠΗ Διαβατών, θα μιλήσει ο Θανάσης Κοκονάς, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ