Πέμπτη 19 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Παριστάνει τον ... ανήξερο για την κατάσταση στην Υγεία

Τον ...ανήξερο για την πολιτική που εγκληματεί σε βάρος της υγείας του λαού έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του χτες στη Λάρισα. Σε δηλώσεις που έκανε μετά τη σύσκεψη με τη διοίκηση και υγειονομικούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «εγκληματική αδράνεια, ολιγωρία, εγκληματικό εφησυχασμό», όπως και για «ιδεοληπτική εμμονή σε μία νεοφιλελεύθερη αντίληψη».

Δήλωσε πάντως έτοιμος να βάλει ακόμα μεγαλύτερη πλάτη στην κλιμάκωση αυτής της πολιτικής, λέγοντας ότι «δώσαμε μία ευκαιρία στον κ. Μητσοτάκη να σχεδιάσουμε από κοινού οι πολιτικές δυνάμεις, με ένα σχέδιο κοινής αποδοχής, την αντιμετώπιση της μεγάλης αυτής κρίσης». Ο Αλ. Τσίπρας συναντήθηκε επίσης με τον δήμαρχο της πόλης, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας και εκπρόσωπο του Σωματείου Εστίασης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του η ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων: «Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους, σίγουρα όμως οι εργαζόμενοι δεν πάσχουν από αμνησία. Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα το δημόσιο σύστημα Υγείας και τα νοσοκομεία της Λάρισας, είναι το αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που ακολούθησαν νεοφιλελεύθερες και σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις, που θεωρεί τη λαϊκή υγεία "κόστος" και ταυτόχρονα ευκαιρία επιχειρηματικής δράσης.

(...) Ακόμα και σήμερα, ως αντιπολίτευση, έδωσε χρόνο με το "θα λογαριαστούμε μετά", όταν η κυβέρνηση περνούσε τη μία πίσω από την άλλη τις ΠΝΠ με τα αντιλαϊκά μέτρα, ενώ ταυτόχρονα έκανε "κριτική" για καθυστέρηση στο άνοιγμα του Τουρισμού. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να προτείνει να τοποθετηθεί υπουργός Υγείας "κοινής αποδοχής", προφανώς για να επισφραγίσει πανηγυρικά την ταύτιση των δύο κομμάτων σε αυτήν την εγκληματική πολιτική.

(...) Οι εργαζόμενοι, ο λαός έχουν την απαιτούμενη πείρα για να βγάλουν συμπεράσματα. Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βγούμε νικητές και από αυτήν τη δοκιμασία».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Χωρίς ταλαντεύσεις (2023-07-27 00:00:00.0)
Πιο δυνατοί στους δρόμους και τη Βουλή (2023-05-10 00:00:00.0)
Στο απυρόβλητο η «απελευθέρωση» που έστρωσε το έδαφος για το έγκλημα (2023-03-21 00:00:00.0)
Στη Λάρισα έταζε ενίσχυση, στη Βουλή απέρριπτε τροπολογίες του ΚΚΕ για την ανακούφισή τους! (2021-11-26 00:00:00.0)
Τα παιχνίδια εντυπώσεων για την πανδημία ανέδειξαν τη στρατηγική τους σύμπλευση (2021-10-19 00:00:00.0)
Μαϊμουδιές (2009-05-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ