Τρίτη 24 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καμιά απόλυση στο Πέραμα

Στις απολύσεις τεσσάρων εργαζομένων ως αποτέλεσμα της διάλυσης των δομών του κοινωνικού παντοπωλείου και του συσσιτίου ετοιμάζεται να προχωρήσει η δημοτική αρχή Περάματος, όπως καταγγέλλει το Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

Ετσι, σημειώνει, «οδηγεί στην ανεργία τέσσερις συναδέλφους, ενώ κλείνει δομές που δίνουν κάποιες ανάσες στην ακραία φτώχεια, σε συνθήκες μάλιστα που η κυβερνητική πολιτική και η καπιταλιστική κρίση έχουν οδηγήσει σε εκτίναξη της ανεργίας και της μισοδουλειάς.

Πρόκειται για συνειδητή πολιτική της δημοτικής αρχής (...). Είναι απολύτως προσχηματική η "αδυναμία" της να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Επικαλείται ότι από το 2016 (!) δεν μπορεί να φτιάξει μια σύγχρονη κουζίνα και μια τουαλέτα (!). Δεν έχουν τσίπα!».

Το Συνδικάτο δηλώνει τη στήριξή του στον αγώνα «των εργαζομένων και του σωματείου τους, για να μη γίνει καμία απόλυση, να μην κλείσει η δομή, να έχουν μόνιμη και σταθερή εργασία όλοι οι συνάδελφοι. Καλούμε τη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσουν να εμπαίζουν τους εργαζόμενους και να ικανοποιήσουν τώρα τα δίκαια αιτήματά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ