Τρίτη 24 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποχαιρετά με θλίψη τον σ. Γιώργο Λάμπρου

Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ αποχαιρετά τον σύντροφο Γιώργο Λάμπρου, που «έφυγε» από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε επί μέρες με τον κορονοϊό.

Από τα νεανικά του χρόνια που εντάχθηκε στην ΚΝΕ αλλά και μετέπειτα ως μέλος του Κόμματος, αξιοποιήθηκε σε στελεχικές χρεώσεις, όπως αντίστοιχα και στο κίνημα, αφού υπήρξε μέλος της περιφερειακής αλλά και της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ανταποκρινόμενος στα καθήκοντά του.

Υπήρξε επί σειρά ετών στέλεχος του Κόμματος, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας και του Γραφείου της. Επίσης, υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του πρώην δήμου Θεστιέων.

Οπως αναφέρει η ΕΠ Δυτ. Ελλάδας: «Ηταν ένας από τους πολλούς συντρόφους που συνέβαλαν την περίοδο των μεγάλων ανατροπών και της εσωκομματικής κρίσης, το 1989 - 1991, να κρατηθεί το Κόμμα όρθιο, πιστός στις παραδόσεις του και στην υπόθεσή του, το σοσιαλισμό.

Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη γυναίκα του, Νατάσα, στα δύο του παιδιά και σε όλους τους οικείους του».

Η πολιτική κηδεία του σ. Γιώργου Λάμπρου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα (πρώην δημαρχείο) Καινούργιου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ