Τετάρτη 25 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 47,41% το ποσοστό κάλυψης του πλάνου

Μια ανάσα από την κάλυψη του μισού πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης, και πιο συγκεκριμένα στο 47,41%, φτάνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και η ΚΝΕ με το πρόσφατο, τέταρτο κατά σειρά πανελλαδικό «κλείσιμο» της περασμένης Δευτέρας 23 Νοέμβρη. Η μάχη για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος που προκήρυξε η ΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη είναι σε πλήρη εξέλιξη, και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που προσθέτει στους εργαζόμενους η πανδημία, οι Οργανώσεις παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υπερκάλυψη των στόχων τους.

Μετά το πρόσφατο «κλείσιμο», στην πρώτη θέση παρέμεινε η ΚΟ Εξωτερικού, φτάνοντας στο 87,11%, που παρά την καλή πορεία δεν εφησυχάζει, αφού από την προηγούμενη βδομάδα είχε την καλύτερη ποσοστιαία άνοδο (+14,58%). Στη δεύτερη θέση παρέμεινε η ΚΟ Αιγαίου φτάνοντας στο 56,29% και στην τρίτη θέση είναι ξανά η ΚΟ Θεσσαλίας φτάνοντας στο 53,02% του πλάνου της. Ακολουθούν κατά σειρά οι Οργανώσεις: Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας με 48,72%, Κρήτης με 48,53%, Πελοποννήσου με 47,76%, Αττικής με 46,46%, Ηπείρου με 44,12%, Κεντρικής Μακεδονίας με 43,03%, Δυτικής Ελλάδας με 41,13%, Δυτικής Μακεδονίας με 40,63% και Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης με 35,03%.

Η ΚΝΕ καλύπτει το πλάνο της κατά 47,13%. Τέλος, η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» φτάνει στο 68,33% και η ΚΟΒ «902» στο 43%.

Προσφορά για την επέτειο ίδρυσης του ΚΚΕ

Συνεχίζοντας τις προσφορές στο Κόμμα με αφορμή την επέτειο των 102 ετών από την ίδρυσή του (17 Νοέμβρη), η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ ανακοινώνει το ποσό που κατάφεραν να συγκεντρώσουν με δύναμη, πείσμα και αποφασιστικότητα, μέλη, οπαδοί και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ. Οπως αναφέρουν, «σαν πρώτη απάντηση στην καταστολή της κυβέρνησης την 17η Νοέμβρη, μέρα αγωνιστικής απάντησης και εορτασμού του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου αλλά και της συμπλήρωσης 102 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ, δεκάδες ήταν τα μέλη, τα στελέχη και οι φίλοι του Κόμματος που στο οικονομικό "κλείσιμο" της Δευτέρας 23 Νοέμβρη πρόσφεραν την προσωπική τους συνεισφορά, με το "κόκκινο μεροκάματο". Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μιάμιση ώρα μέλη και φίλοι της ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου Νομού Ηρακλείου συγκέντρωσαν 200 ευρώ σαν άμεση απάντηση στην καταστολή και ως ενίσχυση στη στάση του ΚΚΕ.

Οι φίλοι και σύντροφοι που προσέφεραν το "κόκκινο μεροκάματό" τους θα λάβουν αναμνηστική κάρτα, η οποία έχει εκδοθεί από την Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ. Με το ποίημα του Δημήτρη Περυσινάκη "Δώσε δύναμη στη δύναμή σου, (Πολλαπλασίασε), Ενίσχυσε το ΚΚΕ" και την προτροπή "Προσφέρουμε - Δουλεύουμε για το Κόμμα", που περιέχεται στην κάρτα, αναδεικνύεται η σημασία που δίνει το Κόμμα μας στη στάση εκατοντάδων μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ που είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ